Van Melick, Keurslager

Wild is bijzonder

Wij helpen u graag met de juiste keuze
Terug

Wild tips en recepten



De keurslager is een specialist op het gebied van vlees. Wild is speciaal, bijzonder en vaak duur. Een reden te meer om uw stukje wild bij de specialist te kopen. Wij kunnen u helpen en tips geven omtrent de bereiding en de juiste sauzen en bijgerechten. In het seizoen hebben we diverse soorten wild op voorraad, maar we kunnen het altijd voor u bestellen. Het is dan de volgende dag op voorraad. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

- hertenbief en hertenrugfilet
- wild zwijnfilet en racks
- hazenrug, hazenrugfilet en -bouten

Gevolgelte



- eendenborstfilet en eendenbouten
​- parelhoenfilet en -bouten
- fazant (heel) en fazantfilet
- patrijs
- poussins en piepkuiken

Sausjes



Wat betreft de bijpassende sauzen, we hebben standaard een aantal bijpassende sauzen op voorraad, zodat u op een gemakkelijke manier een gerecht met wild in de hoofdrol op tafel kunt zetten.

- wildsaus (geschikt bij alle soorten wild)
- rode portsaus (geschikt bij vooral hertenbiefstuk)
- sinaasappelsaus (geschikt bij eendenborst)
- calvadossaus (geschikt bij gevogelte)

Heeft u vragen of wilt u tips, ideeën vraagt u naar Math of naar Melanie en we helpen u graag.